Professionele reiniging met Tonnaer

Waarom mos verwijderen van het kasdek?

Mosgroei op en rond de roedes van uw kas kan na verloop van tijd een serieuze bedreiging vormen. Deze begroeiing ontstaat vaak door vochtige omstandigheden en onvoldoende onderhoud, wat vooral problematisch is in de tuinbouwsector waar optimale omstandigheden essentieel zijn voor de gewasproductie. Mos belemmert de lichtinval, wat cruciaal is voor de fotosynthese en de groei van uw planten. Minder licht betekent minder groei en lagere opbrengsten. Daarnaast kan mos dienen als broedplaats voor ziekten en plagen, wat de gezondheid van uw gewassen verder in gevaar brengt. Bovendien kan de ophoping van mos structurele schade aan uw kas veroorzaken, zoals corrosie van metalen onderdelen en verzwakking van de kasstructuur. Door mos tijdig en grondig te verwijderen, zorgt u voor betere lichtinval, gezondere gewassen en een langere levensduur van uw kas.

Kom in contact  meer over ons

Mos verwijderen en meer

Mos verwijderen kasdek door Tonnaer BV

In de loop der jaren kan mosgroei op en rond de roedes van kassen een uitdaging vormen. Het handmatig verwijderen van deze vervelende begroeiing is niet alleen tijdrovend, maar vereist ook veel moeite. Bij Tonnaer BV hebben we echter een innovatieve aanpak ontwikkeld om dit probleem effectief aan te pakken. Met onze geavanceerde apparatuur en expertise kunnen we mos op uw kasdek snel en grondig verwijderen. Onze speciaal ontworpen machines zijn in staat om onder hoge druk mos weg te spuiten, zonder de structurele integriteit van uw kas in gevaar te brengen. Door onze geautomatiseerde systemen kunnen we elke roede nauwkeurig reinigen, van de nok tot de goot, met minimale overlast en verstoring. 

Wilt u ook profiteren van een mosvrij kasdek en optimale groeiomstandigheden voor uw gewassen? Neem vandaag nog contact met ons op via +31 6 15164026, info@tonnnaerloonwerk.nl of vul het contactformulier op onze website in. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en een vrijblijvende offerte op maat te bieden. 

Kom in contact!

Waarom kiezen voor Tonnaer BV?

Bij Tonnaer BV profiteert u van onze uitgebreide expertise en ervaring in kasreiniging. Ons team van professionals maakt gebruik van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen om uw kas grondig en efficiënt te reinigen. Wij garanderen kwaliteit en klanttevredenheid door onze doordachte aanpak en nauwgezette aandacht voor detail. Naast mosverwijdering bieden wij een breed scala aan aanvullende diensten, waaronder complete kasreiniging, verhuur van reinigingsmachines, en het krijten en coaten van het kasdek. Door voor Tonnaer BV te kiezen, verzekert u zich van een schone en goed onderhouden kas, waardoor uw gewassen kunnen gedijen in optimale groeiomstandigheden.

verwijderen mos kasdek

Wat kunnen we voor jou doen?

We helpen u graag verder

Francois Tonnaer +31 6 15 16 40 26
Contact
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het