Kasomgeving reguleren

Waarom kasdek krijten en coaten?

Kasdek krijten en zijn essentiële praktijken in de wereld van de kastuinbouw. Deze handelingen zijn niet alleen van belang om het kasdek schoon te houden, maar spelen ook een cruciale rol bij het reguleren van de kasomgeving. Door het aanbrengen van een krijtlaag of coating wordt de lichtinval getemperd, waardoor de temperatuur binnen de kas beter wordt gereguleerd en overmatig zonlicht wordt tegengehouden. Dit draagt bij aan een optimaal klimaat voor de gewassen, wat resulteert in een gezonde groei en een verbeterde opbrengst. Daarnaast bieden deze praktijken bescherming tegen schadelijke UV-straling en andere negatieve effecten van fel zonlicht, waardoor de kwaliteit van de gewassen behouden blijft.

Kas krijten machinaal
Bescherm uw kas

Krijt- en coatdiensten voor uw kas

Bescherm uw kas tegen direct zonlicht met onze gespecialiseerde krijt- en coatdiensten. Of het nu gaat om handmatige toepassing of machinale behandeling, wij zorgen voor een gelijkmatige verdeling van de krijt- of coatlagen voor optimale bescherming. Ons uitgebreide machinepark omvat verschillende kapmaten, variërend van 3.20 tot 4.80, elk uitgerust met geavanceerde spuitcomputers. Hierdoor kunnen we elke vierkante meter van uw kasdek nauwkeurig en gelijkmatig behandelen volgens de vereiste specificaties. Of uw kas nu wel of niet is uitgerust met een servicerail, wij bieden op maat gemaakte oplossingen om ervoor te zorgen dat uw kas optimaal wordt beschermd tegen de zon. 

Naast kasdek krijten en coaten biedt Tonnaer BV ook uitgebreide diensten aan op het gebied van kasdekreiniging en onderhoud. Van het reinigen van het kasdek tot het schoonmaken van de binnenkant van de kas en het verhuren van kasdekreinigers, wij bieden een volledig pakket aan oplossingen om uw kasomgeving in topconditie te houden. Met onze professionele expertise en moderne apparatuur zorgen we ervoor dat uw kas altijd klaar is voor optimale gewasgroei.

Kom in contact  meer over ons

Hoogwaardige ReduSystems-coatings

Schermmiddelen

Bij Tonnaer BV maken we gebruik van hoogwaardige ReduSystems-coatings van Lumiforte, die een breed scala aan voordelen bieden voor het beïnvloeden van het kasklimaat. Deze verwijderbare coatings stelt u als teler in staat om de lichtdoorlatendheid en warmteoverdracht in uw kas te reguleren, wat essentieel is voor optimale gewasgroei. Voor meer gedetailleerde informatie over deze producten, nodigen we u uit om de website van de fabrikant te bezoeken.

Als uw voorkeur uitgaat naar andere schermmiddelen, staan wij open voor uw keuze. Ons team staat klaar om u te adviseren en te assisteren bij het vinden van de juiste oplossing die past bij uw specifieke behoeften en voorkeuren.

Redusol schermmiddelen

Wat kunnen we voor jou doen?

We helpen u graag verder

Francois Tonnaer +31 6 15 16 40 26
Optimaal kasklimaat

Kasdek krijten door Tonnaer BV

Benut de voordelen van hoogwaardige kasdek krijten en schermmiddelen voor een optimaal kasklimaat en gezonde gewasgroei. Neem vandaag nog contact op met Tonnaer BV voor deskundig advies en professionele ondersteuning bij het optimaliseren van uw kasomgeving. Ontdek hoe onze oplossingen uw gewasopbrengst kunnen verbeteren en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vrijblijvende offerte

Contact
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het