Geavanceerde methoden en technologieën

Onze aanpak voor het reinigen van de binnenkant van uw kas

Bij Tonnaer BV hanteren we een grondige aanpak bij het reinigen van de binnenkant van uw kas(sen). We maken gebruik van geavanceerde methoden en technologieën om ervoor te zorgen dat uw kas tot in de puntjes gereinigd wordt. Onze gespecialiseerde apparatuur, zoals de Aquajets van Van Der Waay, stellen ons in staat om efficiënt en effectief te werk te gaan. Het reinigingsproces omvat het grondig schoonmaken van het kasglas en andere oppervlakken aan de binnenkant van de kas. Hierbij maken we gebruik van specifieke reinigingsmiddelen die zijn ontworpen om vuil en aanslag effectief te verwijderen, waardoor uw kas een optimale omgeving biedt voor een gezonde gewasgroei.

Naast het reinigen van de binnenkant van uw kas bieden wij een volledig scala aan diensten aan om ervoor te zorgen dat uw kas in topconditie blijft. Of het nu gaat om kasdekreiniging, het krijten en coaten van uw kasdek of zelfs het huren van kasdekreinigers, bij Tonnaer BV bent u aan het juiste adres voor al uw kasreinigingsbehoeften.

binnenkant kas reiniging
Uw kweekomgeving in topconditie

Uitspuiten van teeltgoten voor optimale hygiëne

Voor telers die op teeltgoten kweken, bieden wij een speciale service voor het grondig reinigen van deze teeltgoten. Onze ervaren teamleden spuiten de teeltgoten zorgvuldig uit, waarbij ze gebruikmaken van vuilfrezen op waterdruk om vuil en verontreinigingen effectief te verwijderen. Als extra stap worden de teeltgoten vaak vooraf behandeld met chloor voor een nog grondiger reiniging. Bij Tonnaer BV streven we naar optimale hygiëne, zodat uw kweekomgeving in topconditie blijft en uw gewassen optimaal gedijen.

schone kas binnenkant
Reinigingsmiddelen online bestellen op Chemiton

Keuze reinigingsmiddelen

Voor het reinigen van de binnenkant van de kas maken we voornamelijk gebruik van GS4 en Flusol Forte, die bekend staan om hun effectiviteit en veiligheid voor gebruik in kassen. Deze reinigingsmiddelen zijn speciaal ontworpen om vuil, stof en andere verontreinigingen op het kasglas en andere oppervlakken grondig te verwijderen, terwijl ze tegelijkertijd zacht zijn voor het gewas. 

Wil je deze hoogwaardige reinigingsmiddelen zelf ervaren? Je kunt ze eenvoudig bestellen via onze website chemiton.eu, waar we een breed scala aan producten aanbieden die zijn afgestemd op de behoeften van moderne tuinbouwbedrijven en diverse andere branches. 

Ga naar Chemiton

 

Wat kunnen we voor jou doen?

We helpen u graag verder

Francois Tonnaer +31 6 15 16 40 26
Optimale groeiomstandigheden

De binnenkant van uw kas reinigen door Tonnaer

Het reinigen van de binnenkant van uw kas is van cruciaal belang voor een gezonde en productieve kasomgeving. Met de gespecialiseerde diensten van Tonnaer BV bent u verzekerd van een grondige reiniging die bijdraagt aan optimale groeiomstandigheden voor uw gewassen. 

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een vrijblijvende offerte op locatie. Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren en te helpen bij het realiseren van een schone en gezonde kasomgeving voor maximale gewasopbrengst.

schone tuinkas binnenkant
Contact
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het