Optimaliseer uw kasomgeving

Voordelen kasdekreiniging

Kasdekreiniging biedt tal van voordelen voor uw kas en gewassen. Door regelmatige reiniging wordt de lichtinval geoptimaliseerd, wat essentieel is voor een gezonde groei van uw gewassen. Een goed gereinigde kas kan ook de levensduur van de constructie verlengen en zo uw investering beschermen. Wilt u profiteren van deze voordelen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij uw kas kunnen optimaliseren.

Kom in contact

Optimale reiniging

Machinale kasdekreiniging

Voor een optimale reiniging van uw kas beschikken wij over een zeer gevarieerd en modern machinepark. Met automatische reinigers kunnen we efficiënt en grondig reinigen, ongeacht de omvang van uw kas. We hebben van alle veelvoorkomende kasmaten één of meerdere automatische kasdekreinigers, variërend van 3,20m tot 4,80m. Bovendien kunnen onze wassers op afstand worden bediend en gemonitord. Dit stelt ons in staat flexibel te reageren op uw behoeften, zoals wanneer u de kas wilt luchten en de kasdekreiniger van het dek moet worden gehaald. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij uw kas kunnen optimaliseren.

Kasdek schoonmaken
Zelfs onder de meest lastige omstandigheden

Handmatige kasdekreiniging

Wanneer de kas niet of moeilijk bereikbaar is voor een van onze machines, of wanneer de vervuiling zo ernstig is dat machinale kasdekreiniging niet meer mogelijk is, bieden wij handmatige kasdekreiniging als alternatief. Deze methode zorgt voor een diepgaande reiniging, zelfs op moeilijk bereikbare plekken, en draagt bij aan het behoud van een gezonde kasomgeving voor uw gewassen.

Machinaal reinigen kasdek

Wat kunnen we voor jou doen?

We helpen u graag verder

Francois Tonnaer +31 6 15 16 40 26
De juiste reiniging voor uw kasdek

Productgebruik en advies

Om hardnekkige vervuiling effectief te verwijderen, benadrukken we het belang van geschikte reinigingsmiddelen en het deskundige advies van ons bedrijf. Wanneer water alleen niet voldoende is, kunnen we het glas voor het afspuiten behandelen met speciaal geschikte reinigingsmiddelen. Onze experts kunnen u adviseren over de beste producten voor uw specifieke behoeften. Bij Tonnaer staan we klaar om uw kas op de best mogelijke manier te reinigen en te onderhouden.

Vrijblijvende offerte

schoonmaken kasdek
Kom in contact!

Kasdekreiniging door Tonnaer BV

Bij Tonnaer BV streven we ernaar om uw kas in optimale conditie te houden door middel van hoogwaardige kasdekreiniging. Met onze uitgebreide expertise, geavanceerde technologieën en toegewijd team zorgen we voor een grondige reiniging die de gezondheid en opbrengst van uw gewassen maximaliseert. Of het nu gaat om machinale of handmatige reiniging, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die aan uw specifieke behoeften voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij uw kas kunnen transformeren en optimaliseren voor een succesvolle teelt.

Kom in contact

Contact
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het